09. 04. 2018 Zodpovedné podnikanie

Firma DeutschMann odkryla svoje know how pre českých podnikateľov

Novým členom Business Leaders Forum je prepravná spoločnosť DeutschMann Internationale Spedition.

V marci sa do firmy Deutschmann prišli inšpirovať podnikatelia z Čiech.

Za 18 rokov fungovania vyrástla z firmy DeutschMann Internationale Spedition silná a stabilná firma, ktorá už nazbierala množstvo ocenení. „Pôsobíme pritom na periférii Slovenska, na úplnom juhovýchode, kde je dlhodobo problém snáď so všetkým,“ hovorí Iveta Pačutová, riaditeľka pre ľudské zdroje.

Povesť je silnejšia ako vzdialenosť a presiahla i hranice. V marci do firmy zavítali podnikatelia z Čiech, 20 majiteľov prosperujúcich firiem, ktorí sa do Trebišova prišli inšpirovať. Zaujímal ich najmä systém odmeňovania a motivácie, to, akým spôsobom sa merajú výsledky každého zamestnanca, ale aj samotná organizácia firmy, nastavenie toku produktu firmou, podrobný popis jednotlivých postov a zadefinovanie komunikačných línií. „No to, čo ich zaujalo úplne najviac, bol systém zaškoľovania nových zamestnancov a vzdelávanie existujúcich. Náš koncept vlastnej firemnej akadémie s kvalifikovanými supervízormi im prišiel veľmi inšpiratívny,“ dopĺňa Iveta Pačutová.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.