04. 09. 2014 Zodpovedné podnikanie

Je vaša firma pripravená na klimatické zmeny?

Pozývame vás na jesenný seminár pre firmy, ktoré chcú chrániť klímu a zároveň prispôsobiť svoj biznis na výrazné klimatické zmeny.

Tak ako ekonomické, sociálne a politické činitele, aj počasie môže ovplyvniť ekonomiku naprieč celým svetom. Dlhotrvajúce suchá, silné búrky alebo iné formy extrémneho počasia – to všetko ovplyvňuje výrobný proces. V období rozsiahlej globalizácie nepoškodzujú klimatické zmeny len zasiahnutú oblasť. Narušenie dodávateľského reťazca môže vyvolať domino efekt v ďalších krajinách.

Škody spôsobené klimatickými zmenami sa každoročne pohybujú vo výške niekoľkých miliárd dolárov. Keďže globálnym otepľovaním dochádza k čoraz častejším vrtochom počasia, situácia sa bude zhoršovať. Je preto potrebné, aby podniky reagovali na klimatické zmeny a snažili sa im prispôsobiť.

Business Leaders Forum v spolupráci s firmou Východoslovenská energetika a Zastúpením Európskej komisie na Slovensku 25. septembra 2014 organizuje na východe Slovenska v Košiciach seminár pre firmy, ktoré chcú chrániť klímu a využiť z toho prameniace podnikateľské príležitosti.

Príďte nám povedať, ako vaša firma reaguje na klimatické zmeny a inšpirovať sa príkladmi od ostatných členov. Srdečne vás pozývame.

Viac informácií a registračný formulár nájdete TU.

Tím BLF

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.