07. 06. 2017 Zodpovedné podnikanie

Komunikácia je základ! Posuňte svoje vystupovanie na ďalší level

Cítite sa nepríjemne pri vystupovaní pred ostatnými ľuďmi? Máme pre vás ďalší výborný tréning.

Určite sa s tým už každý z nás stretol. Stojíte pred publikom potia sa vám ruky, z publika príde nepríjemná otázka a vy neviete ako správne reagovať. Pozývame vás zlepšiť si prezentačné a komunikačné zručnosti. Na tréningu sa školitelia budú venovať analýze publika, kľúčovej správy, cieľa, ale aj štruktúre prezentácie. Naučíte sa ako pripraviť priestor na prezentáciu, pohybovať sa v ňom, pracovať s flipchartom a s otázkami publika. Dôležité je vedieť pracovať s hlasom, udržať očný kontakt či zvládnuť reč tela. Školitelia vás tiež naučia ako bojovať s trémou, udržiavať pozornosť publika počas prezentácie a riešiť nepríjemné či nepredvídané situácie.

Dátum: utorok 27. júna 2017
Čas: 9:00 – 16:00
Miesto: Polus Tower 1, Vajnorská 100/A, 831 04 Bratislava; 1. poschodie – 3. zasadacia miestnosť 
Školitelia: Daniel Morvay
Kapacita: 14 miest

Program

  • Zásady komunikácie
  • Komunikačné zručnosti
  • Príprava prezentácie
  • Prezentačné techniky
  • Zvládanie náročných účastníkov
  • Praktické cvičenie prezentácie

Profil školiteľa

Ing. Daniel Morvay, riaditeľ predaja PSLSP a.s., VIG, od roku 1992 pracuje vo finančnom sektore ako tréner a manažér v riadení predaja.

Prihlasovací formulár

Kapacita tréningu je 14 miest, pričom za jednu mimovládnu organizáciu sa môže prihlásiť jeden zamestnanec. V prípade, že tréning nebude plne obsadený, v prihlasovacom formulári je možnosť zaznačiť, aby sme Vás kontaktovali, pokiaľ máte záujem prísť viacerí. Termín prihlasovania je do utorka 14. 6. 2017. Účastníci, ktorí sa prihlásia po zaplnení kurzu budú evidovaní ako náhradníci a kontaktovaní iba v prípade, že sa uvoľní miesto. Formulár teda odporúčame v každom prípade vyplniť, často sa stáva, že sa niekto na poslednú chvíľu odhlási.

V roku 2016 sme zorganizovali v rámci Maratónu dobrovoľníctva (podujatia Naše Mesto a Pro Bono Marátón) aj 14 bezplatných tréningov pre vyše 250 účastníkov z 200 neziskových organizácií. Tento rok sme sa rozhodli ponúkať školenia celoročne a nielen pre neziskovky, ale aj školy. Experti z business a právneho prostredia sa navyše s vami budú deliť o ich skúsenosti počas celého dňa. Prihlasovanie spúšťame vždy v prvý týždeň v mesiaci a tréning sa uskutoční posledný štvrtok alebo piatok. 

Pro Bono partner tohto školenia

Organizátor aktivity Tréningy Pro Bono

Partneri aktivity Tréningy Pro Bono

 

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.