17. 06. 2016 Zodpovedné podnikanie

Košický EKODEŇ už čoskoro prinesie piknik priamo do centra mesta

Ekologicky ladené podujatie rozprúdi život v Košiciach interaktívnymi vzdelávacími aktivitami a prinesie kopec zábavy pre deti i dospelých.

Tretí ročník úspešného košického podujatia EKODEŇ prinesie piknik priamo do centra mesta. Môžete sa tešiť na deň plný zábavy pre deti aj dospelých – veľké pódium, oddychovú zónu pod slnečníkmi na vakoch Rimo, jedinečný drevený kolotoč, súťaže o hodnotné ceny, varenie na pódiu s primátorom, Thomasa Puskailera a jeho Eco Show, stánky s ekologicky ladenou tematikou aj občerstvením. Dozviete sa o alternatívnych zdrojoch energie aj o tom, ako sa dá investovať do recyklácie plastov, môžete si vyskúšať, koľko energie vyrobíte šliapaním do pedálov bicykla a nechať sa inšpirovať populárnymi eko dopravnými prostriedkami, akými sú mestské vintage bicykle. Predstavíme vám aj zázračné rýchlorastúce stromy, ktoré milujú nielen včely. Študenti z Katedry ekológie Univerzity v Prešove vás presvedčia o tom, že ekológia je zábavná a interaktívna veda. V popoludňajších hodinách ožije pódium tanečným vystúpením v podaní D.S. Studio.

Na programe je aj Fashion show recyklovanej módy z dielne SPŠ Svidník. Thomas Puskailer a jeho Eco Tour roztancuje nielen vaše deti, ale preskúša vás aj zo znalosti ekologických princípov. Ako sa na poriadny piknik v meste patrí, záver dňa vyvrcholí koncertom skvelých Medial Banana. Predskokanom je kapela Kvety v podpaží. Podujatím sprevádza moderátor Ludwig Bagin. Tešíme sa na vás, príďte spolu s nami vytvoriť tú pravú piknik atmosféru, ako sa na vstup do košického leta patrí!

Zdroj: TS Resonance

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.