25. 08. 2016 Zodpovedné podnikanie

Letný deň Skanska

Zamestnanci Skanska SK a ich rodiny si leto spríjemnili pretekmi Dračích lodí.

Letný deň v Skanska oslavoval tento rok svoje desiate výročie. Preteky dračích lodí nemohli chýbať.

Poslednú júnovú sobotu v spoločnosti Skanska SK venovali spoločnému rodinnému stretnutiu Letný deň Skanska s podtitulom „Začnime leto spoločne!“ Tento rok sa konal už jubilejný, desiaty ročník, a jeho hlavnou súčasťou boli preteky Dračích lodí.

A že tento rok bol ozaj letný, dokazovala aj ručička teplomeru, ktorá atakovala 36 stupňov v tieni. Avšak ani tieto tropické horúčavy nebránili vyše 300 účastníkom zo všetkých slovenských závodov zabojovať v Novákoch na jazere o drahocenné kovy v pretekoch Dračích lodí. Okrem nich boli pripravené aj ďalšie súťažné disciplíny pre deti i dospelých, kreatívne detské tvorivé dielne, obľúbená Letná pošta a Ovocný kurz pre deti, v ktorom si mohli vyskúšať svoje kulinárske schopnosti aj rodičia. Letný deň vyvrcholil grilovačkou a vyhodnotením športových disciplín.

 

Zdroj: TS Skanska SK

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.