14. 04. 2014 Zodpovedné podnikanie

Na CEE CSR Summit príde aj Vincent Stanley z Patagonie. Zaregistrujte sa ešte dnes

Nenechajte si ujsť našu obľúbenú medzinárodnú konferenciu o zodpovednom podnikaní. Už 22. mája v Starej tržnici Bratislave.

Neobyčajný biznis, ktorý pozerá za krátkodobý horizont a spotreba, ktorá dáva viac ako uspokojenie potrieb. Týmto témam je venovaný jedenásty ročník konferencie o zodpovednom podnikaní, ktorú organizujú Nadácia PontisBusiness Leaders Forum v spolupráci s partnermi z Maďarska, Rakúska, Českej republiky, Poľska a Ukrajiny.

CEE CSR Summit je najväčším podujatím na tému zodpovedného podnikania v strednej a východnej Európe. Už 22. mája v Bratislave sa môžete stretnúť s viac než 170 riaditeľmi firiem, CSR expertmi, manažérmi pre ľudské zdroje, komunikáciu a životné prostredie.

Registrovať na CEE CSR Summit sa môžete do 19. mája na http://www.cee-csr-summit.eu/registracia/.

Čo všetko vás čaká? Napríklad aj „warming-up“ pre všetkých, ktorí chcú začať so zodpovedným podnikaním, ale nevedia ako na to. Popoludní 21. mája sme pre vás pripravili interaktívny workshop, ktorý naštartuje vašu CSR (a teda jednoznačne správnu!) cestu.

V hlavnom programe sa predstaví viac než 20 spíkrov zo 6 krajín. Tešíme sa na milovníka hôr Vincenta Stanleyho (USA), viceprezidenta pre marketing firmy Patagonia, ktorý sa nebojí zákazníkom hovoriť: Nakupujte menej! Vincent je totiž presvedčený, že udržateľný životný štýl je pre firmu dobrým biznisom. A presvedčí aj vás. 

Konzultantka Sue Adkins z britskej organizácie Business in the Community zase tvrdí, že kto nemá „na saláme“, vyhráva. Expertka na partnerstvá firiem a neziskových organizácií, ktoré prinášajú prospech obom stranám, sa pozrie na to, či zákazníci vôbec chcú zodpovedné výrobky. A tiež na to, ako by na aktuálny boom zodpovednej spotreby mali reagovať firmy.

O tom, ako firmy môžu pomôcť svojim zákazníkom viesť udržateľnejší život aj u seba doma, porozpráva manažér pre udržateľný rozvoj zo spoločnosti IKEA Česká republika Vladimír Víšek.

A máme aj chuťovky navyše

Po dvoch rokoch sa vracajú aj obľúbené poobedňajšie diskusné stoly. V našej CSR Cafeterii si jednoducho vyberiete, na čo máte chuť – či na work-life balance, efektívnu komunikáciu zodpovedného podnikania alebo na čokoľvek iné spomedzi desiatich ponúkaných tém – a dáte sa s vašimi spolu-stolovníkmi do toho. Žiadne formality, čím viac budete pri „kávičkovaní“ rozprávať, tým lepšie. 

A stále nekončíme. Budeme v bratislavskej Starej Tržnici, takže bez správneho trhoviska by to nebolo ono. Príďte navštíviť ekologické stánky vyše dvadsiatky firiem, ktoré to so zodpovednosťou k zákazníkom myslia naozaj vážne. Ak zahlasujete za riešenie, ktoré sa vám najviac páči, možno vyhráte aj balíček Fair Trade dobrôt.

Nemajte strach, nudiť sa nebudete. My už teraz vieme, že na CEE CSR Summit-e 2014 budete mať veľmi dobrú náladu a schuti sa zasmejete 🙂

 

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.