18. 07. 2016 Zodpovedné podnikanie

Olympijský duch ovládol Spiš

Spoločnosť Embraco podporila aktivity Olympijského klubu na Spiši. Ako sa zapojili jej zamestnanci?

Letnú olympiádu bude v auguste hostiť brazílske Rio a olympijský duch si v tomto roku podmanil Spiš. Niet divu, veď Spišskú Novú Ves s jej niekoľkými brazílskymi firmami na čele s Embracom často nazývajú „malou Slovenskou Brazíliou.“

Embraco podporilo v tomto roku všetky aktivity Olympijského klubu na Spiši a zapojilo do nich aj svojich zamestnancov. Tí priniesli 3. júna pochodeň s olympijským ohňom primátorovi mesta Spišská Nová Ves a zahájili tým sériu olympijských aktivít v regióne. V podvečer toho istého dňa mohli zamestnanci Embraca zadarmo štartovať na Večernom behu mestom, kde bol tento rok výnimočne v každej kategórii vyhlásený aj najrýchlejší „Embraco-bežec“.

Víťazi všetkých disciplín detských olympijských hier dostali originálne medaily a diplomy od Slovenského olympijského výboru.

Po úspešnej premiére pred štyrmi rokmi zorganizovala spoločnosť – najmä za podpory svojich vlastných dobrovoľníkov – symbolické olympijské hry aj pre deti svojich zamestnancov. Medzi aktivitami, ktoré v tomto roku Embraco v rámci aktivít Olympijského klubu Spiš podporilo, boli aj ďalšie športové festivaly pre žiakov materských a základných škôl, Večerný beh Levočou a 10. júna Spišské športové hry na futbalovom štadióne v Spišskej Novej Vsi. Tím z regiónu sa 23. júna zúčastnil i na dobehu olympijskej Štafety RIO 2016 s cieľom na Magio pláži v Bratislave.

 

Zdroj: TS Embraco

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.