18. 10. 2016 Zodpovedné podnikanie

Rodinný deň zdravia

Zamestnanci Embraco, spišskonovoveského výrobcu chladiarenských kompresorov, si spolu so svojimi rodinami užili deň plný zdravia, oddychu a zábavy.

Deň plný zdravia potešil všetky vekové kategórie.

Prvú októbrovú sobotu sa spoločnosť Embraco rozhodla pripraviť pre svojich zamestnancov príjemný nepracovný deň. Síce na pracovisku, ale zato plný relaxu a ukážok zdravého životného štýlu.

Embraco usporadúva rodinné dni pravidelne dvakrát do roka, tento sa však po prvý raz niesol v znamení zdravia. Novinkou bolo aj oslovenie dôchodcov – bývalých zamestnancov, ktorých pozvanie milo prekvapilo. Väčšina totiž potvrdila svoju účasť priamo v deň, keď im domov dorazili listy s pozvánkami.

Organizácia podujatia bola v réžii dobrovoľníkov. Návštevníci si mohli vyskúšať kyslíkovú terapiu, päť druhov masáží, relaxačné zábaly, dievčenskú manikúru aj relaxačné maľovanie. Pripravené boli merania metabolizmu či hodnôt cukru v krvi. Na ochutnávku boli k dispozícii zdravé formy cukru, ovocné šťavy a iné druhy chutného a zdravého občerstvenia. Športoví nadšenci sa mohli priučiť základom jogy či karate. Všetky aktivity boli doplnené rôznymi sprievodnými atrakciami.

„Na základe podnetov od samotných zamestnancov sme sa pokúsili ponúknuť program, ktorý by im spestril ich pracovný stereotyp,“ vysvetľuje dôvody organizácie podujatia Gabriela Vlková z oddelenia Brandingu, komunikácie a spoločenskej zodpovednosti.

 

Zdroj: TS Embraco

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.