09. 11. 2015 Zodpovedné podnikanie

T-Systems Eco Kids Day 2015

Deň plný zábavy i interaktívneho vzdelávania o ekologických témach si pre deti pripravila spoločnosť T-Systems Slovakia.

Počas dňa si vyskúšali svoju zručnosť aj oteckovia.

Starať sa o svojich zamestnancov je jednou z kľúčových tém v oblasti spoločenskej zodpovednosti. Ako to už býva dobrým zvykom, ani tento rok na tých svojich v T-Systems Slovakia nezabudli. A nielen na nich. Hlavnými hrdinami prvého veľkého Dňa detí boli najmladší členovia rodín zamestnancov, ako aj deti a rodiny z krízových centier OZ Úsmev ako darUsmej sa na mňa.

V Spoločenskom pavilóne v Košiciach predposlednú septembrovú nedeľu na všetkých čakal zábavný deň plný aktivít pod názvom TSSK Eco Kids Day 2015. Celá akcia bola ladená do farieb a aktivít spojených s prírodou a ekológiou. Deti sa učili triediť odpad, recyklovať, zachraňovať rybičky či vyrobiť elektrickú energiu.

Nechýbal ani pódiový program pre tých, čo práve nesúťažili. Deň detí odštartovala detská diskotéka s maskotmi, divadielkom Na Zemi dobre mi a poobede deti pobavili vystúpenia známych hviezd zo Superstar – Mareka Lacka, ktorý je zároveň zamestnancom T-Systems, a Mira Jaroša, ktorý svojimi pesničkami postavil detské publikum zo stoličiek.

 

Zdroj: T-Systems Slovakia

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.