18. 04. 2017 Zodpovedné podnikanie

T-Systems športovo-zábavný areál čaká Košičanov

Jedinečný priestor Alejová vylepšuje život v meste malým aj veľkým Košičanom

Spoločnosť T-Systems Slovakia podporila obnovu unikátneho športovo-zábavného centra Alejová pred viac ako troma rokmi. V Košiciach sa tak podarilo udržať priestor, kde sa deti pri bicyklovaní učia spoznávať dopravné značky a kde si dospelí môžu dať partičku „obrieho“ šachu, či zahrať si hru „Človeče, nehnevaj sa”. Keď sa cítia športovejšie, môžu si zacvičiť v externom fitku, alebo si dať hodinku TRX-ka. Divokejší tínedžeri jazdia v skate parku a skupiny Košičanov rôzneho veku si môžu zarezervovať ihriská na futbal, basketbal, nohejbal či volejbal. K dispozícii majú šatne, sprchy a sociálne zariadenia. Alejová nezabúda ani na seniorov, ktorí si môžu zahrať petangue, stolný tenis, golf a šípky.

Pre všetkých je k dispozícii letný altánok s možnosťou grilovania, no a ďalšími atrakciami sú napríklad kolky, hovoriaca lavička, jazierko, speedminton, nafukovacia vranka, detské ihrisko či stena na lezenie. Malý externý amfiteáter s lavičkami sa v lete využíva na organizáciu spoločenských podujatí, vystúpení, koncertov a firemných osláv, no a v zime je pre košických korčuliarov otvorená ľadová plocha.

Zamestnanci T-Systems Slovakia majú vstup aj s deťmi zadarmo a Košičania si zaplatia vstupné, ktoré je veľmi nízke aj vďaka finančnej pomoci firmy.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.