01. 05. 2018 Zodpovedné podnikanie

Tesco: Zákazníci rozhodujú, komu pomôžeme

V Tescu veria, že ich úspech je úzko prepojený so zlepšovaním života miestnych komunít.

Tesco podporuje komunitný rozvoj vo všetkých regiónoch Slovenska.

TESCO STORES SR už po štvrtýkrát organizuje grantový program s názvom „Vy rozhodujete, my pomáhame”. Uchádzači predkladajú žiadosti online cez portál www.pomahame.tesco.sk a grantová komisia z nich vyberá tri najlepšie za každý región. Vybrané projekty postupujú do hlasovania, ktoré prebieha vo všetkých obchodoch spoločnosti Tesco. Za projekty hlasujú samotní zákazníci, ktorí za každý nákup dostanú 1 hlasovací žetón. Sami sa teda po nákupe rozhodnú, za ktorý z troch projektov budú hlasovať.

Projekty získajú granty podľa umiestnenia v hlasovaní zákazníkov v danom regióne: 1. miesto: 1 300 eur, 2. miesto: 600 eur, 3. miesto: 300 eur. Spolu tak v roku 2018 spoločnosť rozdelí takmer 170 000 eur medzi 231 víťazných organizácií v 77 regiónoch Slovenska.

Každú edíciu sa snažíme vylepšovať. Navýšili sme čiastku a zjednodušili prihlasovanie pre účastníkov cez vlastnú webovú stránku. Prihlásené organizácie podporujeme aj zapojením našich kolegov do dobrovoľníckych aktivít,“ hovorí Eva Martiníková, koordinátorka pre spoločenskú zodpovednosť v Tesco.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.