11. 08. 2015 Zodpovedné podnikanie

Zapojte sa do prieskumu o zodpovednom podnikaní

Aké sú aktivity zodpovedného podnikania v slovenských firmách?

Ilustračná fotografia. ©Caledonian Global Financial Services/Flickr.com

Spoločnosť Deloitte a združenie Business Leaders Forum spúšťajú prvý spoločný manažérsky prieskum o zodpovednom podnikaní. Budeme veľmi radi, ak svojím názorom a pripomienkami pomôžete vytvoriť hodnotnú štúdiu o pohľade slovenských firiem na zodpovedné podnikanie. Do prieskumu sa môžete zapojiť aj v prípade, že v rámci svojej pracovnej pozície pokrývate len určité oblasti zodpovedného podnikania.

Prieskum o zodpovednom podnikaní je anonymný. Vyplnenie dotazníka vám zaberie maximálne 15 minút. Prieskum potrvá do konca augusta 2015 a každému zapojenému respondentovi zašleme výsledky.

Okrem Slovenska sa do prieskumu o zodpovednom podnikaní zapoja aj manažéri firiem v ďalších 16 krajinách strednej a juhovýchodnej Európy.

Zapojte sa do prieskumu tu

Vopred ďakujeme za Váš čas.

 

Deloitte a Business Leaders Forum pri Nadácii Pontis

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.