17. 04. 2018 Zodpovedné podnikanie

ZSE: Oslava Dňa učiteľov so zelenými školami

Pri príležitosti Dňa učiteľov pripravila spoločnosť ZSE príjemné stretnutie.

ZSE pozvala učiteľov na kultúrny program do Elektrárne Piešťany.

V spolupráci so Živicou pripravila spoločnosť ZSE už po tretí rok príjemné stretnutie s učiteľmi, ktorí sú inšpiráciou pre svoje okolie a „zelená cesta“ sa stala ich životným poslaním. Viac ako 130 učiteľov z celého Slovenska zaplnilo Elektráreň Piešťany, kde sa zabavili na vystúpení stand-up komika Sama Trnku, ktorý si zaspomínal na čas strávený v lavici. O výbornú náladu sa na záver postarala aj skupina HEX.

Zelená škola je výchovno-vzdelávací program určený pre materské, základné a stredné školy, ktoré chcú zmeniť seba aj svoje okolie. V tomto programe je možné sledovať inšpiratívne príbehy učiteľov, pre ktorých je učenie viac ako len práca. Od samotných učiteľov si to neraz vyžaduje ukrojenie si zo svojho vlastného voľného času.

Ďakujeme veľmi pekne za všetko, čo robíte pre našu spoločnosť, naše deti a pre celé Slovensko,“ poďakoval učiteľom na podujatí Peter Bednár, vedúci úseku korporátnej komunikácie ZSE.

Kto sme

Vytvárame silné a zmysluplné spojenia medzi firemným, občianskym a verejným sektorom v našich troch strategických témach – v sociálnych inováciách, vo filantropii a v zodpovednom podnikaní. V nich si budujeme expertízu, prinášame trendy, presadzujeme dlhodobý dopad a inšpirujeme.


Nadácia Pontis
Zelinárska 2
821 08 Bratislava


tel.: (421 2) 5710 8111


×

Už odchádzate?

NESTRAŤTE S NAMI SPOJENIE

Na email vám budeme posielať inšpiratívne
novinky či informácie o aktuálnych výzvach.